TALLERS DE VACANCES INFANTILS

PROPER TALLER DE VACANCES:

NADAL 2020Com anem fent des del 1999, durant les vacances escolars, portem a terme tallers pels nens i nenes d'entre 5 i 14 anys basats en el dibuix i la pintura i totes aquelles manualitats que impliquin l'ús de la composició, el dibuix, el color o els objectes tridimensionals.

En un espai reduït i per tant amb un petit grup de nens, en un ambient recollit, lúdic i distès, portem a terme les activitats pensades sempre en potenciar el món creatiu de tots ells.

MESURES EXCEPCIONALS COVID-19

Aquest any excepcional, degut a la pandèmia de la Covid-19, ens veiem obligats a limitar el número d'alumnes i a extremar les mesures  higièniques. És per això, per tal de mantenir les distàncies que se'ns exigeix, que només podrem admetre vuit nens a la vegada i no excedir aquest número en cap circumstància.

Cada alumne tindrà assignat un espai propi on poder guardar els seus treballs i el seu material.

Serà obligat l'ús de mascareta com també un expenedor individual de gel hidroalcohòlic. Per part dels responsables del taller, l'ús de mascareta i visera de protecció facial. Extremant, d'aquesta manera, qualsevol possible contagi infecciós.

La possibilitat de sortir al jardí interior de l'edifici, ens permetrà poder prescindir a estones d'aquestes mesures estrictes i poder fer activitats a l'aire lliure, mantenint sempre les distàncies obligades.

Tots els nens s'hauran de portar l'esmorzar que els donarem a mig matí. (Disposem de nevera)

      Jardí, interior de l'illa de cases

CALENDARI, HORARIS I PREUS

HORARIS

Comencem les activitats a les 9:00h del matí i les acabem a les 14:00h.

(Obrim portes mitja hora abans i tanquem mitja hora més tard, sense cost addicional)

 

2a Opció NOVETAT!!: Fins les 16:00h

Ampliem l'horari fins les 16:00h. En aquest cas, acompanyarem els alumnes al dinar, amb carmanyola portada cadascú de casa. (Disposem de nevera i microones)

PREUS

Setmana completa:

115 euros + 40*euros (*si es queda fins les 16:00h)

Setmana de 4 dies:

90 euros + 32*euros (*si es queda fins les 16:00h)

Dies solts:

30 euros + 12*euros (*si es queda fins les 16:00)

 

10% de descompte per tots aquells que hagin fet el curs de dibuix i pintura al taller, incloent familiars directes (germans, cosins)

 

En el preu s'hi inclou tot el material necessari per portar a terme les activitats. També inclou tot el material sanitari, guants (quan es necessitin), gel hidroalcohòlic, sabons i desinfecció de tot el material utilitzat, inclòs l'espai que s'assigni a cadascú.

No inclou la mascareta personal que cadascú haurà de portar quan entri al taller. El menjar d'esmorzar o de dinar que cadascú s'haurà de portar, tancat en una bossa i carmanyola.

Per a més informació via correu electrònic, clica AQUI

Si busques un casal per joves o adults (a partir de 15 anys), clica AQUI


© 2017 Núria Fornas. Tots els drets reservats. Optimitzada per a Google Chrome. Espai web creat per ER Studio