TALLERS DE VACANCES INFANTILS

PROPER TALLER DE VACANCES:

NADAL 2020Com anem fent des del 1999, durant les vacances escolars, portem a terme tallers pels nens i nenes d'entre 5 i 14 anys basats en el dibuix i la pintura i totes aquelles manualitats que impliquin l'ús de la composició, el dibuix, el color o els objectes tridimensionals.

En un espai reduït i per tant amb un petit grup de nens, en un ambient recollit, lúdic i distès, portem a terme les activitats pensades sempre en potenciar el món creatiu de tots ells.

MESURES EXCEPCIONALS COVID-19

Aquest any excepcional, degut a la pandèmia de la Covid-19, ens veiem obligats a limitar el número d'alumnes i a extremar les mesures  higièniques. És per això, per tal de mantenir les distàncies que se'ns exigeix, que només podrem admetre  sis nens a la vegada i no excedir aquest número en cap circumstància.

Cada alumne tindrà assignat un espai propi amb els seus treballs i el seu material.

Serà obligat l'ús de mascareta com també un expenedor individual de gel hidroalcohòlic. Per part dels responsables del taller, l'ús de mascareta. 

      Jardí, interior de l'illa de cases

CALENDARI, HORARIS I PREUS

Aquest any excepcionalment no farem el Casal que fem habitualment.

Obrirem el taller a les 12h del migdia i tancarem a les 19h del vespre. Durant aquest horari donarem el servei de Casal per hores, prèvia inscripció, amb un màxim de 4 hores seguides per nen/a.

Les activitats estaran pensades pel temps que estigui prevista l'assistència de cada alumne cada dia.

 

Els preus, per hores, son els següents:

1 hora:   12€

2 hores: 20€

3 hores: 25€

4 hores: 30€

 

  

Per a més informació via correu electrònic, clica AQUI


© 2017 Núria Fornas. Tots els drets reservats. Optimitzada per a Google Chrome. Espai web creat per ER Studio