CASAL D'ESTIU PELS MÉS GRANS

 

Joves i adults a partir de 15 anys

ESTIU 2020


     Hem decidit que aquest estiu, també hi haurà "Casal de Vacances¨ pels més grans.

      Degut a la crisi de la Covid-19, ens hem vist obligats a fer canvis considerables. No ens a centrarem en un tema concret,  com venim fent en anys anteriors. La limitació de l'espai i la obligació a mantenir unes distàncies no ens permet aquesta possibilitat. 

        Hem decidit, per tant, mantenir les classes allà on les varem deixar el mes de març. Treballar en les obres que varen quedar a mitges o intentar-ne de noves. Repassarem tot el què hem fet durant el temps de confinament i ens dedicarem a treballar el tema de les ombres i per tant de les llums, tots aquells que ho desitgin 

      Mantindrem les distàncies que exigeixen les autoritats sanitàries i totes aquelles indicacions en quan a higiene.

     La obligació de mantenir distàncies ens limita l'aforament i no podran assistir a classe més de vuit alumnes alhora.  Això ens obliga a ser més estrictes en quan als horaris de classe i a les puntualitats.

 

     Els dies de classe seran en funció de la demanda i els horaris també, ajustant-nos en la franja horària entre dos quarts de cinc i dos quarts de vuit del vespre, de dimarts a divendres.

 

CALENDARI

Totes les setmanes a partir del dia 22 de  juny, juliol i agost. Sempre en funció de la demanda.

HORARIS

         JUNY I JULIOL: Tardes de dimarts a divendres, de dos quarts de            cinc a dos quarts de vuit.

AGOST: Tardes de dimecres i dijous, de les cinc a dos quarts de vuit. 

PREUS

Els preus seran els mateixos que es van establir pel curs 2019-2020.

 

Per a més informació, clica AQUI© 2017 Núria Fornas. Tots els drets reservats. Optimitzada per a Google Chrome. Espai web creat per ER Studio